4 seizoenen paraat voor het juiste binnenklimaat

 
 

In het kort

Wij staan bij onze tevreden klanten bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Van airconditioning in uw slaapkamer tot het koelen en verwarmen van complete kantoor verzamelgebouwen. En van ijsblokjesmachine tot koel-/ vriescellen van bijna onbeperkte afmeting. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van airconditioners in diverse uitvoeringen. kijkt u hiervoor bij verhuur.

Kwaliteit

Wij leveren uitsluitend producten van topkwaliteit wat door onze vakkundige montage en service garant staat voor een installatie met jarenlange gebruikersgemak. Daarom ontvangt u bij ons standaard 3 jaar garantie op onderdelen en op montage van de airco die u bij ons aanschaft. Uiteraard zijn wij F-gassen gecertificeerd en hebben gekozen voor een vrijwillige Stek certificering om onze hoge kwaliteitsnormen te bekrachtigen.

 

Welkom op de website van Schouten Coolsupport

Het laatste nieuws

De herziene F-gassenverordening nr 517/2014 werd gepubliceerd op 20 mei 2014 in het Publicatieblad van de Europese Unie. Het is in werking getreden op 9 juni......

                             

                                  lees meer

„Geen commerciële, hermetisch gesloten (supermarkt) koel- en vriesapparatuur die op HFK’s met een GWP van meer dan 2500 werken mogen na 2016

                                    lees meer

Uw klimaatprobleem onze uitdaging

Wij leveren uitsluitend A-merk airconditioners welke wereldwijd tot de stilste en energiezuinigste in hun klasse behoren. Wij zijn niet verbonden aan een merk waardoor wij in staat zijn bijna elk klimaatprobleem op te lossen.

Prijzen


Net zoals er een grote diversiteit bestaat tussen de verschillende systemen voor verschillende ruimten, bestaat er ook een diversiteit in prijzen. Het is onmogelijk om zomaar te zeggen hoeveel airconditioning kost.


Daarom komt er één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs om de te conditioneren ruimte(n) te bekijken en uw specifieke wensen te inventariseren. Aan de hand van deze twee factoren bespreken wij dan met u hoe we het beste het klimaat aldaar kunnen beheersen. 

Schouten Coolsupport voor maatwerk van de beste kwaliteit


Schouten Coolsupport geeft deskundig advies over de mogelijkheden van airconditioning bij u thuis, in de winkel of op uw kantoor. Hierbij wordt extra gelet op esthetica, geluid,

gebruiksgemak en comfort. Bijzondere oplossingen worden vaak bedacht om een perfecte installatie te installeren. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de koeltechniek en airconditioning in huis en dat staat garant voor kwaliteit en service. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en omvatten alle kosten. Naast installatie wordt er uiteraard veel aandacht besteed aan nazorg, service en onderhoud. Voor kritische toepassingen zoals server-ruimten hebben wij een 24-uurs service.


Heeft u advies nodig voor airconditioning en/of overige koeling, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.


Ga hier naar de Facebook-pagina van Schouten Coolsupport.